Takrenovering

Har det börjat bli dags att renovera taket på er fastighet? Ta hjälp av oss på Målabromma med er takrenovering i Stockholm!

Behöver ni hjälp?

Takrenovering Stockholm

Behöver du rusta upp ditt tak? Kanske ser det slitet ut eller är rent utav skadat. Oavsett orsak är det nödvändigt att emellanåt göra en takrenovering för att fräscha upp. I Bromma kan du få trygg hjälp och ett snyggt upprustat tak på din fastighet.

Med vårt svenska klimat måste vi räkna med slitage på huset. Och kanske framför allt på taket som ska orka med både hårda vindar, regnoväder, sommarens solstrålar och vinterns snötäcken. Det allra bästa är att underhålla sitt tak då och då för att slippa dyra renoveringar. Men det är allt för sällan som många lever upp till den önskan. Och står du väl där nu, inför att genomföra en takrenovering, då finns det knappast tid för att tänka på underhållning.

Men för att slippa ett skadat tak i framtiden är det värt att investera i ett tak med hög kvalitet och som höjer värdet på ditt boende. Då kan du känna dig trygg med att både bo och sälja. Och visst vill man också bo i en fräsch fastighet som håller sitt utseende genom åren? Såklart! Genom att investera i ett nytt tak som håller i kvalité kan du alltså minska slitage och göra dig själv en tjänst genom att låta det hålla sig fräscht länge.

Andra relaterade tjänster

I samband med att yttre skikten renoveras som exempelvis taket, kan det vara en god idé att se över samtliga ytskikt. Ett av dessa är fönstren som behöver underhållas och renoveras efter en tid. Både för att utseendemässigt se bra ut, men också för att hålla värmen inne i huset under kalla månaderna. Samtidigt som våra duktiga takläggare fixar taket, kan våra fönsterexperter hjälpa er med era fönster.
Läs mer om vårt arbete med fönsterrenovering här.

Fasaden är ett annat ytskikt som det syns snabbt att det behöver renoveras eller målas. Beroende på typ av fasad kan vi hjälpa er med en fasadmålning eller en fasadrenovering.
Läs mer om vårt arbete med fasadmålning här.

Samtidigt som taket renoveras kan det vara en god idé att även se över ytterdörrarna. En del ytterdörrarna behöver bara målas om, vilket vi kan ordna i samband med takrenoveringen. Andra dörrar lämpar sig bättre att helt byta ut. 

Att tänka på inför en takrenovering

Med vårt svenska klimat måste vi räkna med slitage på huset. Och kanske framför allt på taket som ska orka med både hårda vindar, regnoväder, sommarens solstrålar och vinterns snötäcken.
Men för att slippa ett skadat tak i framtiden är det värt att investera i ett tak med hög kvalitet och som höjer värdet på ditt boende. Då kan du känna dig trygg med att både bo och sälja. Genom att investera i ett nytt tak som håller hög kvalité kan du alltså minimera slitaget och göra dig själv en tjänst genom att låta det hålla sig fräscht länge.

Vi på MålaBromma har tillsammans med samarbetspartners stor erfarenhet och är certifierade så att vi kan erbjuda dig en komplett takläggning/takrenovering med såväl plåt som tegel och papp. Vi är certifierade av vår samarbetspartner och huvudleverantör Monier.

För oss är processen extremt viktig för att se till att våra kunder är nöjda och det säkerställer vi genom ”MålaBromma Metoden”, som är framtagen för att våra kunder ska kunna följa vårt arbetsflöde och förstå vår process. Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga före, under och efter utfört arbete. Vi utför takrenoveringar gentemot privatpersoner och bostadsrättsföreningar runt om i hela stor Stockholm.

Målabromma Metoden

Skrolla till toppen