Fönsterrenovering

Med en egen fönsterverkstad kan vi hjälpa dig med din fönsterrenovering i Stockholm. Kontakta oss på Målabromma för hjälp med era fönster!

Behöver ni hjälp?

Fönsterrenovering Stockholm

Man kommer tillslut till en punkt då fönstren börjar se gamla och slitna ut. De pratas om underhållsfria fönster, något sådant finns ej även om man gjort försök med aluminiumfönster och diverse plastfönster. Dock har dess lösningar medfött att det vackra i våra gamla träfönster har försvunnit och husen tappar lätt sin karaktär. Därför vill vi slå ett slag för gamla fina träfönster som har en otroligt lång livslängd om de tas hand om på rätt sätt. Hundra år gamla fönster hittar vi i vart och vartannat hus i Stockholm och de kommer hålla i hundra år till om de sköts om.

Det finns olika anledningar till att renovera ett fönster, slitet trä eller flagnande målarfärg, sprucket glas eller lossnat kitt är de vanligaste. Men även byte till buller eller energiglas, installation av spröjs, färgbyte och kulturglas är vanliga anledningar till att våra kunder väljer att renovera sina fönster. Fönstren är extremt utsatta delar på din fastighet och många fastighetsägare väljer att byta ut samtliga fönster utan att undersöka om det går att åtgärda på ett kostnadseffektivare sätt.

Populära tilläggstjänster

Certifierade fönsterarbetare

När man ska renovera, oavsett om det rör fönster-, fasad- eller takrenoveringar, är det en mängd beslut som ska tas. Man ska välja metod, material, tekniska detaljer och entreprenör. Det första beslutet ska därför vara en partner som kan guida er genom alla stegen, en partner som man kan lita på. Vi kan hjälpa dig att ge dina fönster ett nytt liv. Våra fönsterarbetare är certifierade via Leif Arvidsson genom utbildningsprogrammet Auktoriserat fönsterunderhåll.

Vi utför också merparten av vårt hantverk i vår egna fönsterverkstad med tillgång till både eget snickeri och glashantering. Vi kan således ta fram anpassade spröjs i originalförande och installera i befintliga bågar eller byta glas i befintliga bågar till såväl kultur som energi/bullerglas.

För oss är processen extremt viktig för att se till att våra kunder är nöjda och det säkerställer vi genom ”MålaBromma Metoden”, som är framtagen för att våra kunder ska kunna följa vårt arbetsflöde och förstå vår process. Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga före, under och efter utfört arbete. Vi utför fönsterrenoveringar gentemot privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag runt om i hela stor Stockholm.

Målabromma Metoden

Skrolla till toppen