Fasadmålning

Har fasaden fått några år på nacken och behöver lite ny färg? Målbromma har sedan 2011 målat fasader i Stockholmsområdet, kontakta oss så hjälper vi er!

Behöver ni hjälp?

Fasadmålning Stockholm

Dags att måla om eller renovera fasaden på ert hus och återigen få det att kännas som nytt? Ibland behövs en rejäl upprustning av husets regn-, vind och snöskydd, fasaden. Ett behov som inte sällan initialt visar sig som sprickor, flagnande färg eller missfärgningar.

Varje fasad behöver omvårdnad, inte bara för utseendets skull. Utan fasaden är skyddet utåt från regn, vind och snö bland annat. Genom att göra en ordentlig fasadmålning förlänger du livslängden på ditt hus eller fastighet. En rekommendation är att genomföra en fasadmålning åtminstone en gång vart tionde år. Samtidigt som man genomföra fasadmålningen kan du även passa på att se över dörrar, staket och fönster för att se om även dessa kan vara i behov av ny färg. Det är vanligtvis betydligt mycket kostnadseffektivare än att behöva köpa nytt.

Vi har sedan 2011 fokuserat på fasadmålning i Stockholm, där vi utgår ifrån Järfälla men hjälper i samtliga delar av länet.

Populära tilläggstjänster

Vi hjälper dig hitta rätt med ditt fasadmålning.
Här nedan har vi samlat några av de populäraste tjänsterna kring en fasadmålning.

Erfarna målare

När det kommer till fasadmålning i Stockholm kan vi på Målabromma bland annat hjälpa med renoveringar av träfasader i alkyd- och akrylfärg, linoljefärg samt slamfärg och diverse lasyrer och oljor. Även nedknackning och putsning av fasader av olika material kan vi hjälpa er. Alla våra medarbetare har både kunskapen och erfarenheten som krävs för att få jobbet gjort rätt och riktigt. Vi är certifierade fasadexperter och har lång erfarenhet inom branschen, där vi genomfört jobb runt hela Stockholm senaste decenniet.

För oss är processen extremt viktig för att se till att våra kunder är nöjda och det säkerställer vi genom ”MålaBromma Metoden”, som är framtagen för att våra kunder ska kunna följa vårt arbetsflöde och förstå vår process. Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga före, under och efter utfört arbete. Vi utför fasadmålningar gentemot privatpersoner och bostadsrättsföreningar runt om i hela stor Stockholm.

Målabromma Metoden

Skrolla till toppen