Bostadsrättsförening

Samlad kompetens under ett och samma bolag för dig som är bostadsrättsförening och behöver hantverkare!

Behöver ni hjälp?

Vi hjälper er med

Fasadmålning

Dags att måla om eller renovera fasaden på ert hus och återigen få det att kännas som nytt? Ibland behövs en rejäl upprustning av husets regn-, vind och snöskydd, fasaden. Ett behov som inte sällan initialt visar sig som sprickor, flagnande färg eller missfärgningar.

Varje fasad behöver omvårdnad, inte bara för utseendets skull. Utan fasaden är skyddet utåt från regn, vind och snö bland annat. Genom att göra en ordentlig fasadmålning förlänger du livslängden på ditt hus eller fastighet. En rekommendation är att genomföra en fasadmålning åtminstone en gång vart tionde år. Samtidigt som man genomföra fasadmålningen kan du även passa på att se över dörrar, staket och fönster för att se om även dessa kan vara i behov av ny färg. Det är vanligtvis betydligt mycket kostnadseffektivare än att behöva köpa nytt.

Vi har sedan 2011 fokuserat på fasadmålning i Stockholm, där vi utgår ifrån Järfälla men hjälper i samtliga delar av länet.

Fönsterrenovering

Man kommer tillslut till en punkt då fönstren börjar se gamla och slitna ut. De pratas om underhållsfria fönster, något sådant finns ej även om man gjort försök med aluminiumfönster och diverse plastfönster. Dock har dess lösningar medfött att det vackra i våra gamla träfönster har försvunnit och husen tappar lätt sin karaktär. Därför vill vi slå ett slag för gamla fina träfönster som har en otroligt lång livslängd om de tas hand om på rätt sätt. Hundra år gamla fönster hittar vi i vart och vartannat hus i Stockholm och de kommer hålla i hundra år till om de sköts om.

Det finns olika anledningar till att renovera ett fönster, slitet trä eller flagnande målarfärg, sprucket glas eller lossnat kitt är de vanligaste. Men även byte till buller eller energiglas, installation av spröjs, färgbyte och kulturglas är vanliga anledningar till att våra kunder väljer att renovera sina fönster. Fönstren är extremt utsatta delar på din fastighet och många fastighetsägare väljer att byta ut samtliga fönster utan att undersöka om det går att åtgärda på ett kostnadseffektivare sätt.

Populära tilläggstjänster

Vi tar hand om er och era medlemmar

Målabromma hjälper er som bostadsrättsförening med allt ifrån invändiga delar som måleri, snickeri, el och mycket mer som ni kan tänkas behöva. Till större utvändiga tjänster som fasad-, fönster och takrenoveringar för att se till att fastigheten är säker och i gott skick.

Förutom att hjälpa er som bostadsrättsförening har vi på Målabromma möjlighet att hjälpa era medlemmar och boende i fastigheten. Genom att erbjuda era medlemmar en pålitlig partner för alla typer av hantverkstjänster kan ni känna er trygga när era medlemmar vill genomföra renoveringar i sina hem.

Genom vår egenutvecklade Målabromma Metoden så skapar vi nöjda och trygga kunder, FÖRE, UNDER och EFTER utfört arbete.

Kontakta oss idag för att starta igång processen för er bostadsrättsförening!

Målabromma Metoden

Skrolla till toppen