Totalrenovering

Vi hjälper privatpersoner med totalrenoveringar av hus, lägenheter och fritidshus. Med en bred yrkesgrupp av snickare, målare, elektriker och plattsättare kan vi hjälpa er med totalrenoveringen. 

Behöver ni hjälp?

Totalrenovering
Stockholm

Målabromma är ett bolag som erbjuder totalrenoveringar i Stockholm och utgår från Järfälla. Vi har under många år erbjudit totalrenoveringar av både lägenheter och hus runt hela Stockholms län. Med en samlad kompetens och behörighet i bolaget, kan vi erbjuda er en fullständig renovering. Det underlättar för er som kund som då endast behöver ha kontakt med ett bolag som sköter hela byggprocessen åt er.

Vi kan också erbjuda er som kund specifika renoveringar som i köket, badrummet eller varför inte platsbyggda möbler. Våra hantverkare är vana med stora som små projekt.  

För oss är det extremt viktigt att byggprocessen flyter på så att våra kunder är nöjda. Det säkerställer vi genom något som vi kallar ”MålaBromma Metoden”, som är framtagen för att våra kunder ska kunna följa vårt arbetsflöde och förstå vår process. Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga FÖRE, UNDER och EFTER utfört arbete.
Vi utför totalrenoveringar gentemot privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag runt om i hela stor Stockholm.

Populära tilläggstjänster

Vi sköter er totalrenovering

Det finns vanligtvis en uppfattning om att hantverkare är krångliga att ha att göra med. De har krångliga offerter, är aldrig i tid och arbetet landar alltid på mer än vad som offererats under en totalrenovering. Vi på Målabromma arbetar dagligen med att försöka förändra bilden av detta, genom att ha en tydlig process och kommunikation med varje kund. Det är viktigt för oss att varje kund känner sig trygg från första kontakt till slutbesiktningen i vår totalrenovering. 

Därför arbetar vi alltid med tydliga offerter och en tydlig kommunikation mellan dig som kund och vår projektledare som driver renoveringen från vårt håll. 

Vi har under många år arbetat med både privatpersoner, BRF och företag. Det har gett oss erfarenheten som krävs för att kunna sköta en totalrenovering av lägenhet, hus eller fritidshus. Vilket också våra kundrecensioner visar genom flera år av nöjda kunder. 

Målabromma Metoden

Skrolla till toppen