Målningsarbeten

Behöver ni en målningsfirma i Stockholm som kan hjälpa er med mindre och större målningsarbeten? Då kan Målabromma Entreprenad hjälpa er med ert projekt! 

Behöver ni hjälp?

Målerifirma Stockholm

MålaBromma Entreprenad AB är en målarfirma i Stockholm som hjälper privatpersoner, BRF:er och företag runt hela Stockholm län med måleritjänster. Företaget har sedan 2004 utfört måleritjänster runt om i hela stor Stockholmsområdet och har idag många skickliga medarbetare som är redo att hjälpa er med alla typer av måleriuppdrag. 

Några av de måleritjänster som vi vanligtvis hjälper våra kunder med:

Invändig målning – All målning som sker inomhus, det innefattar takmålning, golvmålning, målning av dörrkarmar, fönsterlister och självklart det absolut vanligaste, väggarna. 

Nybyggnadsmålning – Har du byggt ett helt nytt hus så är det viktigt grundmålningen görs ordentligt från första start. Annars kan det bli en dyr och onödig kostnad längre fram för att man slarvade med målningen av fasaden från start.

Populära tilläggstjänster

Varför MålaBromma som er målerifirma?

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss som målerifirma i Stockholm. Du kan anlita oss för alla sorts måleriuppdrag, bland annat målning av fasader, tak, väggar och även fönster. Vi erbjuder även trapphusmålning. Vår specialisering i många år har varit villaägare som söker en målare med erfarenhet av fasad- och fönsterrenovering. 

Våra hantverkare är experter när det kommer ytbehandlingar av alla olika typer. Det är ett varierande arbete som våra målare arbetar med och de kan hantera samtliga steg i yrket: underarbeten, spackling, grundning, målning, tapetsering, dekoration och så vidare.

Som många andra målerifirmor i Stockholm utför vi jobb åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag inom i princip allt som har med måleri att göra. Oavsett om det är i en lägenhet, lokal, fritidshus, villa eller radhus så kan vi hjälpa er.
Genom vår egenutvecklade Målabromma Metoden så skapar vi nöjda och trygga kunder, FÖRE, UNDER och EFTER utfört arbete. 

Kontakta oss idag för att starta igång processen och få hjälp av en erfaren målerifirma!

Målabromma Metoden

Skrolla till toppen