Takrenovering

Vi kan hjälpa dig med din takrenovering runtom i hela stor Stockholm.

Behöver du rusta upp ditt tak? Kanske ser det slitet ut eller har det helt enkelt för många år på nacken. Oavsett orsak är det nödvändigt att emellanåt göra en takrenovering för att hålla husets viktigaste skydd i bra skick. Hos oss kan du få trygg hjälp och ett snyggt upprustat tak på din fastighet.

Att tänka på inför en takrenovering.

Med vårt svenska klimat måste vi räkna med slitage på huset. Och kanske framför allt på taket som ska orka med både hårda vindar, regnoväder, sommarens solstrålar och vinterns snötäcken.
Men för att slippa ett skadat tak i framtiden är det värt att investera i ett tak med hög kvalitet och som höjer värdet på ditt boende. Då kan du känna dig trygg med att både bo och sälja. Genom att investera i ett nytt tak som håller hög kvalité kan du alltså minimera slitaget och göra dig själv en tjänst genom att låta det hålla sig fräscht länge.

Vi på MålaBromma har tillsammans med samarbetspartners stor erfarenhet och är certifierade så att vi kan erbjuda dig en komplett takläggning/takrenovering med såväl plåt som tegel och papp. Vi är certifierade av vår samarbetspartner och huvudleverantör Monier.

För oss är processen extremt viktig för att se till att våra kunder är nöjda och det säkerställer vi genom ”MålaBromma Metoden”, som är framtagen för att våra kunder ska kunna följa vårt arbetsflöde och förstå vår process. Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga före, under och efter utfört arbete.
 Vi utför takrenoveringar gentemot privatpersoner och bostadsrättsföreningar runt om i hela stor Stockholm.

Är du intresserad av att få ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans tittar på era tak och ger er en offert på arbetet?
Hör av er till oss för att få hjälp med din takrenovering!

Vad tycker våra kunder?

Boka kostnadsfritt hembesök

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm
×