Måleri

Fasadrenovering Under säsongen 2015 har vi på MålaBromma Entreprenad AB utfört strax över 100 stycken fasadrenoveringar i Stor Stockholmsområdet. Vi är på MålaBromma är certifierade fasadexperter och har en 15årig erfarenhet inom branschen. Vi utför renoveringar på träfasader som är målade antingen med akrylat-, akrylfärg eller med linoljefärg. Vi renoveringar även putsfasader där vi antingen lagar befintlig puts eller där vi knackar vi ner all befintlig puts och putsar om fasaden. Vi utför mest uppdag åt privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Fönsterrenovering Vi på MålaBromma Entreprenad AB har en lång erfarenhet inom totalrenoveringar av fönster. Vi är certifierade fönsterexperter via Leif Arvidssons. Vi har en egen fönsterverkstad där vi utför totalrenoveringarna av fönsterbågar. När vi utför en renovering av fönstren kommer vi även att justera fönstren, justera ventilationen samt tätningen av bågen. Vi utför uppdrag åt både privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Vi utför även målning/tapetsering av lägenheter och villor samt trapphusrenoveringar m.m.

Kontakta oss genom offertförfrågan eller vi tele/mail så kommer vi och tittar på ditt projekt och lämnar en kostnadsfri offert på arbetet.