Fasadrenovering Stockholm

Vi hjälper dig med din fasadrenovering runtom i hela stor Stockholm.

Dags att måla om eller renovera fasaden på ert hus och återigen få det att kännas som nytt? Ibland behövs en rejäl upprustning av husets regn-, vind och snöskydd, fasaden. Ett behov som inte sällan initialt visar sig som sprickor, flagnande färg eller missfärgningar.

Men en fasadrenovering i Stockholm eller fasadmålning är ett omfattande och tekniskt krävande arbete som kräver gedigna kunskaper och gott hantverk för att resultatet ska bli hållbart och snyggt. Därför är det viktigt att man som beställare samlar på sig information och kunskap inför en fasadrenovering så man handlar upp uppdraget med rätt förutsättningar. Vid större arbeten på flerfamiljshus och kontorslokaler använder man sig uteslutande av tekniska konsulter för att garantera att rätt material används på ett korrekt sätt.

Varför fasadrenovering?

Ett fasadytskikt har en viss livslängd, olika material och produkter har olika långa intervaller mellan att renoveringar måste utföras. Särskilt viktigt är det att underhålla sin fasad i Sverige på grund av det tuffa klimatet med vind/sol/regn och snö som sliter hårt. Ett underhåll som bör bestå av regelbundna okulära besiktningar för att följa fasadens åldrande men även att mellan de mer omfattande renoveringarna låta få fasaden tvättad eller kanske låta få en södersida måla en extra gång. Alltför att förlänga livslängden på den befintliga fasaden.

När det kommer till fasadmålning och fasadrenovering i Stockholm kan vi på Målabromma bland annat hjälpa med renoveringar av träfasader i alkyd- och akrylfärg, linoljefärg samt slamfärg och diverse lasyrer och oljor. Även nedknackning och putsning av fasader av olika material. Alla våra medarbetare har både kunskapen och erfarenheten som krävs för att få jobbet gjort rätt och riktigt. Vi är certifierade fasadexperter och har över 20 års erfarenhet inom branschen.

För oss är processen extremt viktig för att se till att våra kunder är nöjda och det säkerställer vi genom ”MålaBromma Metoden”, som är framtagen för att våra kunder ska kunna följa vårt arbetsflöde och förstå vår process. Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga före, under och efter utfört arbete.
Vi utför fasadrenoveringar gentemot privatpersoner och bostadsrättsföreningar runt om i hela stor Stockholm.

Är du intresserad av att få ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans tittar på er fasad och ger er en offert på arbetet? 
Hör av er till oss för att få hjälp med din fasadrenovering / fasadmålning i Stockholm!

Vad tycker våra kunder?

Boka kostnadsfritt hembesök

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm
×