Takrenovering Bromma

Varför göra en takrenovering i Bromma?

Behöver du rusta upp ditt tak? Kanske ser det slitet ut eller är rent utav skadat. Oavsett orsak är det nödvändigt att emellanåt göra en takrenovering för att fräscha upp. I Bromma kan du få trygg hjälp och ett snyggt upprustat tak på din fastighet.

Med vårt svenska klimat måste vi räkna med slitage på huset. Och kanske framför allt på taket som ska orka med både hårda vindar, regnoväder, sommarens solstrålar och vinterns snötäcken. Det allra bästa är att underhålla sitt tak då och då för att slippa dyra renoveringar. Men det är allt för sällan som många lever upp till den önskan. Och står du väl där nu, inför att genomföra en takrenovering, då finns det knappast tid för att tänka på underhållning.

Men för att slippa ett skadat tak i framtiden är det värt att investera i ett tak med hög kvalitet och som höjer värdet på ditt boende. Då kan du känna dig trygg med att både bo och sälja. Och visst vill man också bo i en fräsch fastighet som håller sitt utseende genom åren? Såklart! Genom att investera i ett nytt tak som håller i kvalité kan du alltså minska slitage och göra dig själv en tjänst genom att låta det hålla sig fräscht länge.

Fördelar:

  • Minskade slitage
  • Minskad påverkan i väderskiftningar
  • Höjer fastighetens värde
  • Förhöjd kvalité
Expertområden / Tjänster

Fasad

Fasad i Bromma, Danderyd, Enskede etc

På MålaBromma Entreprenad hjälper vi dig med din renovering av fasaden. Varje år gör vi hundratals renoveringar av trä- och putsfasader runt om i Stockholm tack vare våra certifierade fasadexperter.

Fönster

Fönster på Lidingö, Nacka etc

Oavsett om du är privatperson, företag eller bostadsrättsförening, så kan vi hjälpa dig med renoveringen av dina fönster. Tack vare certifierad personal kan vi hjälpa dig med just er fönsterrenovering.

Tak

Tak i Stockholm

Dags för en upprustning av ditt tak? Vi kan hjälpa dig inom med renovering av ditt tak med såväl plåt som tegel och papp. Vi är certifierade av vår samarbetspartner och huvudleverantör Monier.

Inomhus

Inomhusarbeten i Sollentuna, Täby etc

Med en stor samlad och bred erfarenhet bland våra snickare, plattsättare, underentreprenörer och målare är vi ett företag med storkompetens inom
all typ av invändiga renoveringar.

Takrenovering Bromma

Att tänka på inför takrenovering i Bromma

Inför takrenovering i Bromma kan det vara bra att tänka på några saker. Dels för att inte låta affären stiga alltför högt i pris, och dels för att få den bästa kvalitén du kan få på ditt tak. Och – för att inte heller bli lurad i affären.

Det första du ska göra är att kolla referenser och recensioner. Många kunder på marknaden har råkat ut för dyra firmor som inte gör vad de ska. Kika in Konsumentverkets hantverkarbroschyr om du vill vara helt säker innan du ger dig in i hantverksbranschens djungel.

När du kollat referenser och recensioner är nästa steg att titta på processen. Se om ditt val av firma har en vanlig, trygg och säker process som de använder sig av – där de dessutom utlovat både projektplanering och uppföljning i form av slutbesiktning. Dessa delar är jätteviktiga! På så sätt kan du veta att du får rätt pris för rätt jobb och för korrekt utförande.

Måla Bromma är en entreprenadfirma som utför renoveringsarbeten såsom takrenoveringar, fasadrenoveringar och måleriarbeten i Bromma. Våra jobb utförs under fackmässigt utförande, hög kvalité och finish och vi håller alltid arbetsplatsen städad. Vi brukar säga att vi vill ha våra kunder nöjda både före, under och efter utfört arbete. Detta strävar vi dagligen mot och önskar även att behålla våra kunder med den grundvärderingen.

Hör av er till oss för din takrenovering!

Vad tycker våra kunder?

Boka kostnadsfritt hembesök

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm
×