Målare Norra Stockholm

Söker du efter erfaren målare? MålaBromma Entreprenad AB är en målarfirma i Stockholm som hjälper privatpersoner runt hela Stockholm med måleritjänster. Henrik Lycke och Tobias Höjer startade HLR Måleri HB 2004 som sedan gick över till att bli MålaBromma Entreprenad AB 2011. Vi har sedan dess utfört måleritjänster runt om i hela stor Stockholmsområdet och har idag många skickliga medarbetare som är redo att hjälpa er med fasadrenoveringar, fönsterrenoveringar, inomhusmålningar, trapphusmålningar och andra typer av renoveringar.

Vi utgår ifrån Järfälla i Norra Stockholm och kan hjälpa er om ni söker en målare i orter som:

Järfälla | Sollentuna | Bromma |Danderyd| Täby

Expertområden / Tjänster

Fasad

Fasad i Bromma, Danderyd, Enskede etc

På MålaBromma Entreprenad hjälper vi dig med din renovering av fasaden. Varje år gör vi hundratals renoveringar av trä- och putsfasader runt om i Stockholm tack vare våra certifierade fasadexperter.

Fönster

Fönster på Lidingö, Nacka etc

Oavsett om du är privatperson, företag eller bostadsrättsförening, så kan vi hjälpa dig med renoveringen av dina fönster. Tack vare certifierad personal kan vi hjälpa dig med just er fönsterrenovering.

Tak

Tak i Stockholm

Dags för en upprustning av ditt tak? Vi kan hjälpa dig inom med renovering av ditt tak med såväl plåt som tegel och papp. Vi är certifierade av vår samarbetspartner och huvudleverantör Monier.

Inomhus

Inomhusarbeten i Sollentuna, Täby etc

Med en stor samlad och bred erfarenhet bland våra snickare, plattsättare, underentreprenörer och målare är vi ett företag med storkompetens inom all typ av invändiga renoveringar.

Varför MålaBromma som er målerifirma?

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss som målare i Norra Stockholm. Du kan anlita oss för alla sorts måleriuppdrag, bland annat målning av fasader, tak, väggar och även fönster. Vi erbjuder även tapetsering. Vår specialisering många år har varit villaägare som söker en målare med erfarenhet av fasad- och fönsterrenovering, du kan läsa mer om de tjänsterna längre ned. Årligen genomför vi hundratals fasad- och fönsterrenoveringar runtom i hela Stockholm och några av de adresser som vi varit på finner ni under sidan "Referenser". Där hittar ni flera områden och adresser som vi utfört tjänster som målare i Järfälla, Sollentuna, Bromma, Danderyd och Täby b.la.

Som många andra målerifirmor i Stockholm utför vi jobb åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag inom i princip allt som har med måleri att göra. Oavsett om det är i en lägenhet, lokal, fritidshus, villa eller radhus så kan vi hjälpa er i Järfälla, Sollentuna, Bromma, Danderyd och Täby.
Genom vår egenutvecklade MålaBromma Metoden så skapar vi nöjda och trygga kunder, före, under och efter utfört arbete. Från första kontakt till slutbesiktning!

målare järfälla, bromma, sollentuna

Några av de måleritjänster som vi vanligtvis hjälper våra kunder med:

Fasadrenovering/målning - Fasadrenovering/fasadmålning är ett omfattande och tekniskt krävande arbete som kräver gedigna kunskaper och gott hantverk för att resultatet ska bli hållbart och snyggt. Vid arbeten såsom flerfamiljshus eller kontorslokaler så krävs det att man använder sig av tekniskt kunniga hantverkare för att säkerställa att rätt material används.

Invändig målning - All målning som sker inomhus, det innefattar takmålning, golvmålning, målning av dörrkarmar, fönsterlister och självklart det absolut vanligaste, väggarna. Det förberedande arbetet inkluderas självklart i våra uppdrag såsom spackling och skrapning.

Nybyggnadsmålning - Har du byggt ett helt nytt hus så är det viktigt grundmålningen görs ordentligt från första start. Annars kan det bli en dyr och onödig kostnad längre fram för att man slarvade med målningen av fasaden från start.

Samtliga av våra tjänster erbjuder vi i Stockholms län och speciellt om ni söker målare i Järfälla, Sollentuna, Bromma, Danderyd och Täby.

Kontakta oss för att få veta mer!

Vad tycker våra kunder?

Boka kostnadsfritt hembesök

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm
×