Måla om fönster Täby & Danderyd

Måla om fönster – Vi hjälper dig

Är det dags att måla om fönster i Täby eller Danderyd? Kanske har dina fönster blivit skadade och spruckit. Kanske vill du ändra färg eller ytbehandling, eller så kanske du behöver byta ut fönsterglaset och passar på att fräscha upp karmarna runtom också. Oavsett orsak så skärper nymålade fönster hela helhetsintrycket av fastigheten, och du ser till att behålla kvalitén på dina fönster.

Expertområden / Tjänster

Fasad

Fasad i Bromma, Danderyd, Enskede etc

På MålaBromma Entreprenad hjälper vi dig med din renovering av fasaden. Varje år gör vi hundratals renoveringar av trä- och putsfasader runt om i Stockholm tack vare våra certifierade fasadexperter.

Fönster

Fönster på Lidingö, Nacka etc

Oavsett om du är privatperson, företag eller bostadsrättsförening, så kan vi hjälpa dig med renoveringen av dina fönster. Tack vare certifierad personal kan vi hjälpa dig med just er fönsterrenovering.

Tak

Tak i Stockholm

Dags för en upprustning av ditt tak? Vi kan hjälpa dig inom med renovering av ditt tak med såväl plåt som tegel och papp. Vi är certifierade av vår samarbetspartner och huvudleverantör Monier.

Inomhus

Inomhusarbeten i Sollentuna, Täby etc

Med en stor samlad och bred erfarenhet bland våra snickare, plattsättare, underentreprenörer och målare är vi ett företag med storkompetens inom
all typ av invändiga renoveringar.

Att tänka på innan fönsterrenoveringen

Många gånger när fönster är skadade har vatten trängt in i träet. Då har ytbehandlingen skadats eller inte varit tillräckligt stark från början vilket då också leder till att skada invändigt. Ibland handlar det om dåligt kitt, dålig underbehandling eller felaktiga färger. Det gäller därför att välja rätt produkter vid ommålning så att du inte måste göra samma sak igen om något år.

Vill du ha jobbet riktigt bra gjort ska du vara säker på din sak eller anlita någon att göra det åt dig, det är värt det. Särskilt om du får snygga fönster som håller i åratal framöver, som skärper helhetsintrycket av fastigheten och som höjer värdet.

När du anlitar någon att måla om dina fönster i Danderyd eller Täby börjar entreprenaden vanligtvis med att låta karmar torka ut för att kunna underbehandla först. Man kittar sedan och målar om i vald färg och ett väderskydd läggs in för att skydda dina fönster mot vind, vatten, kyla och fukt. Dessa delar är obligatoriska för att genomföra ett bra arbete av fönster. Se till att den du anlitar gör detsamma!

Din leverantör för fönsterrenovering

Leta efter någon du kan känna förtroende för. Se till att processen går till som vid vilket renoveringsprojekt som helst av en trovärdig firma. Du ska få offert och prisförslag efter offertförfrågan, projektplanering av entreprenaden och en slutbesiktning efter arbetet är gjort.

MålaBromma Entreprenad målar om fönstren i Täby och Danderyd, genomför fönsterrenoveringar, tapetsering, fasadrenoveringar, trapphusrenoveringar och takrenoveringar i hela Stockholmsområdet och är en trygg samarbetspartner i alla typer av renoveringsprojekt.

För oss är processen viktig för att våra uppdragsgivare ska känna sig säkra på att få välgjorda renoveringsarbeten levererade. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda både före, under och efter projektets gång. Kontakta oss för att måla om dina fönster i Täby, Danderyd eller någon annanstans I Stockholmsområdet.

Vad tycker våra kunder?

Boka kostnadsfritt hembesök

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm
×