Vi hjälper dig med fönsterrenovering

Fönster håller inte för evigt. Någon gång börjar de se gamla och slitna ut, får sprickor eller går sönder. Antingen rör det estetik, att energin börjar falla eller så beror det på åldern. Fönster har inte hur lång livslängd som helst. Hursomhelst är det nödvändigt att genomföra en fönsterrenovering, där det är viktigt att det blir rätt från början.

Vi hjälper dig i orter som:
Bromma | Danderyd | Enskede | Lidingö | Nacka | Sollentuna | Täby

Expertområden / Tjänster

Fasad

Fasad i Bromma, Danderyd, Enskede etc

På MålaBromma Entreprenad hjälper vi dig med din renovering av fasaden. Varje år gör vi hundratals renoveringar av trä- och putsfasader runt om i Stockholm tack vare våra certifierade fasadexperter.

Fönster

Fönster på Lidingö, Nacka etc

Oavsett om du är privatperson, företag eller bostadsrättsförening, så kan vi hjälpa dig med renoveringen av dina fönster. Tack vare certifierad personal kan vi hjälpa dig med just er fönsterrenovering.

Tak

Tak i Stockholm

Dags för en upprustning av ditt tak? Vi kan hjälpa dig inom med renovering av ditt tak med såväl plåt som tegel och papp. Vi är certifierade av vår samarbetspartner och huvudleverantör Monier.

Inomhus

Inomhusarbeten i Sollentuna, Täby etc

Med en stor samlad och bred erfarenhet bland våra snickare, plattsättare, underentreprenörer och målare är vi ett företag med storkompetens inom
all typ av invändiga renoveringar.

Att tänka på inför fönsterrenovering

När det gäller fönsterrenovering i Bromma, Täby, Sollentuna, Danderyd, på Lidingö eller i Nacka – eller var som helst i Stockholmsområdet, kan det bara bra att veta om några saker först – Innan man ger sig in i offerter och beställningar.

All typ av renovering, oavsett om det rör fönster-, fasad- eller takrenoveringar, är det en mängd beslut som ska tas. Man ska välja vision, material, tekniska lösningar och entreprenad. Det första beslutet ska därför vara en partner som kan guida er genom alla stegen, en partner som man kan lita på.

Och för att du ska kunna lita på den entreprenad du beställer av behöver du dels hitta någon som verkar kompetent i det de gör, detta visar sig vanligtvis i processen. Alltså från steg ett, då man skickar offertförfrågan, ända fram till sista steget i processen: slutbesiktningen. Leta efter någon som har en bestämd process sedan innan och som genomför alla delarna; offert och prisförslag som utgår från de specifika åtgärderna som inkluderas i arbetet, noggrann projektplanering och besiktning med största noggrannhet. Vid besiktningen kan du dessutom se att du fått rätt jobb utfört och betalat rätt pris.

Andra saker du ska tänka på när du exempelvis ska genomföra fönsterrenovering i Bromma, Danderyd, Enskede eller i Täby, kan vara att faktiskt ta din tid vid besluten. Titta på utseendet och titta på det flera gånger. Kanske passar en typ av fönster i några av fastighetens rum, och andra fönster i andra rum?

Att byta fönster är alltid en bra sak. Dels för att behålla kvalitén på fönster och fastighet, och dels för att höja värdet. En annan sak kan vara att välja energisnåla fönster för att sänka energikostnaderna där hemma. Denna typ av fönster håller ofta något tätare för att det inte ska dra mellan springor. Även om det blir en kostnad för fönster och byte av dem så gynnar det sig vanligtvis i längden då du får betydligt bättre fönster och sparar pengar med mindre energiläckage.

fönsterrenovering lidingö och nacka

En kompetent entreprenad av fönsterrenovering

Denna del är fortfarande den viktigaste delen. Har du en kompetent och schysst entreprenad att arbeta med, då kan du få all denna information från entreprenaden, och de hjälper dig hela vägen. För dig som ska genomföra fönsterrenovering i Stockholmsområdet är MålaBromma Entreprenad AB din samarbetspartner.

Vi utför renovering i:

  • Bromma
  • Danderyd
  • Enskede
  • Lidingö
  • Nacka
  • Sollentuna
  • Täby

Vi är din fönsterrenoveringsentrepenad genom hela processen. Från offert och prisförslag till projektplanering och arbete till slutbesiktning. Och vi hjälper dig mer än gärna med materialförslag för att du ska få bästa resultat på renovering. Dessutom är vi certifierade fönsterexperter, vilket är en viktig del för att få våra kunder att känna sig helt trygga med köp och arbete. Även fasadrenovering, målerijobb, tapetsering och takrenovering ligger inom vårt verksamhetsområde.

För fönsterrenoveringar i Sollentuna, Bromma, Täby, Danderyd, Enskede, Nacka eller på Lidingö – kontakta oss på MålaBromma Entreprenad.

Vad tycker våra kunder?

Boka kostnadsfritt hembesök

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm
×