Fasadrenovering i hela Stockholm

Söker du efter någon som kan göra din fasadrenovering? Ibland behövs en rejäl upprustning av fastighetens fasad. Och särskilt aktuellt brukar det vara när skador, sprickor eller missfärgningar börjar bli synliga. Men en fasadrenovering kan ofta vara omfattande och allra helst vill man veta vad man har att vänta innan man anlitar någon att göra jobbet. Givetvis vill du vara säker på att du anlitar någon som kan fasadrenovering från offertförfrågning till slutbesiktning – och gör det väl! Vi berättar vad du ska tänka på inför detta.

Vi hjälper dig i orter som:
Bromma | Danderyd | Enskede | Lidingö | Nacka | Sollentuna | Täby

Expertområden / Tjänster

Fasad

Fasad i Bromma, Danderyd, Enskede etc

På MålaBromma Entreprenad hjälper vi dig med din renovering av fasaden. Varje år gör vi hundratals renoveringar av trä- och putsfasader runt om i Stockholm tack vare våra certifierade fasadexperter.

Fönster

Fönster på Lidingö, Nacka etc

Oavsett om du är privatperson, företag eller bostadsrättsförening, så kan vi hjälpa dig med renoveringen av dina fönster. Tack vare certifierad personal kan vi hjälpa dig med just er fönsterrenovering.

Tak

Tak i Stockholm

Dags för en upprustning av ditt tak? Vi kan hjälpa dig inom med renovering av ditt tak med såväl plåt som tegel och papp. Vi är certifierade av vår samarbetspartner och huvudleverantör Monier.

Inomhus

Inomhusarbeten i Sollentuna, Täby etc

Med en stor samlad och bred erfarenhet bland våra snickare, plattsättare, underentreprenörer och målare är vi ett företag med storkompetens inom
all typ av invändiga renoveringar.

Varför fasadrenovering?

Inför fasadrenovering på platser som Bromma, Danderyd, Enskede eller Nacka bör du tänka på att olika fasader har olika livslängd, men alla behöver en renovering emellanåt för att behålla ett snyggt utseende och kvalitén utvändigt samt invändigt. Vissa fasader drar nämligen åt sig vatten som kan orsaka frostskador, sprickor och andra typer av konstruktionsskador. Detta kan i sin tur leda till att mögel eller svamp börjar växa.

Inför fasadrenovering, även på andra orter såsom Lidingö, Sollentuna eller Täby, bör du tänka på att fasader kan ha behandlats felaktigt och kan då leda till att fasaden inte har möjlighet att andas på rätt sätt, och kan också leda till mögelskador eller andra typer av skador.

En fasad kan omöjligt ha en evighetslång livslängd givetvis. Och särskilt inte när vi talar om Sveriges klimat. Därför ska man alltid vara förberedd på upprustning av fastighetens fasad. Men det kan bli en mycket dyr affär, och man bör därför underhålla och emellanåt titta efter ytliga skador. Att även söka efter inre skador är givetvis också bra för att undvika akuta renoveringar. Inom fasadrenovering inräknas renoveringar av träfasader i akrylat, akrylfärg eller linoljefärg, nedknackning av puts och puts av fasader.

fasadrenovering nacka och täby

Att hitta din renoveringsfirma

Sedan kommer vi till steget att hitta en renoveringsentreprenad man litar på och marknaden är en djungel må vi säga. Så välj noga och kika särskilt över processen för att vara säker på att du väljer rätt.

I processen är det viktigt att de vanliga stegen är inkluderade, såsom offertförfrågan, därefter ska du få ett prisförslag som utgår från arbetets olika åtgärder. När ni sedan är överens om arbetet är projektplaneringen nästa steg för utföraren. När arbetet sedan är gjort ska uppföljning göras i form av besiktning. Besiktningen är jätteviktig för att du ska veta att du fått rätt jobb utfört och betalt rätt pris.

Var söker du fasadrenovering någonstans? Vi erbjuder fasadrenovering i:

  • Bromma
  • Danderyd
  • Enskede
  • Lidingö
  • Nacka
  • Sollentuna
  • Täby

MålaBromma Entreprenad är en renoveringsfirma av bland annat fasadrenoveringar i Enskede, på Lidingö, i Nacka, Sollentuna, Danderyd, Täby och i Bromma. Vi utför fasadrenoveringar, takrenoveringar, fönsterrenoveringar och måleriarbeten i hela Stockholmsområdet och är en trygg samarbetspartner i renoveringsprojekt.

Vi utför bland annat puts av fasader. Dessa håller utseendet väldigt länge och har ganska låga kostnader vid ommålning. Dessutom är det mindre vanligt att fuktskador inträffar på putsfasader. När vi genomför renoveringsprojekt som fasadrenoveringar putsar vi fastigheten utvändigt för att skydda fasaden och skapa ett fräscht intryck. Vi utför också byten av träfasader och byten av enstegsfasad till tvåstegsfasad. Allt arbete som rör fasadrenovering. Materialen som används kan vara olika beroende på vilket utseende man vill åt och hur fasaden är uppbyggd, och vi ordnar givetvis den som passar din fasad bäst.

För oss är processen jätteviktig för att se till att våra kunder är nöjda både före, under och efter projektets gång. Vanligtvis är våra kunder privatpersoner och bostadsrättsföreningar och dessa referenser är alltid viktiga för oss för återkommande uppdragsgivare.

För fasadrenoveringar i Sollentuna, Bromma, Täby, Danderyd, Enskede, Nacka eller på Lidingö – kontakta oss på MålaBromma Entreprenad.

Vad tycker våra kunder?

Boka kostnadsfritt hembesök

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm
×